sol,bad,mys

Haft två helt fantastiska dagar lediga nu, onsdags som sagt med bästa pojkvännen min med fondue,sol och bad och en massa mys!
Igår kom Imme och Karin och plockade upp mig tidigt på morgonen (10 tiden) och vi la oss vid Vita sand igen och solade,åt glass,badade och bara hade det skönt hela dagen!
Kom hem och då gick solen i moln ett litet tag så ja passade på att gå till skogs och fylla på blåbär och svampförråd lite =D, när det ändå var "svalt".
Sen blev de en myskväll hemma, gick ner till sjön vid 8 tiden och tog ett välbehövligt kvällsdopp i den totala tystnaden. Satt även där nere ett tag och bara njöt. Det var fantastiskt! Så sjukt lugnande!
Men kvällen blev sådär, ingen av oss kunde somna så ja ja vetta skjutton när ja somna, efter 2 och ja skulle upp kl 7 för att jobba. Så ja kan säga att ja var rätt så trött när ja gick upp.
Jobbet idag gick bra,mycket att göra men då går det fort och är kul =D
Sen mötte Andreas upp mig och vi storhandlade och fixade innan vi åkte hem och åt en snabb middag.
Sitter nu i solen och ska strax bege oss till Kalmar för lite minigolf med goda vänner, sen blir de räkor och vitt vin för oss senare =D
Men jobb imorgon med så de får bli rätt lugnt. Jobb imorgon som sagt och sen ledig tills torsdag så det ska bli nice =D. Så grillning imorgon, sen bara en massa mys med pojken som har sista veckan ledig så vi ska nog försöka va tillsammans lite mer =D
Men ja iaf,ja ska nog försöka hinna med ett kvällsbad ikväll med =D, bara för att...
Nej, nu måste vi åka!
Ha en bra fredagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0