10/7

God morgon tisdag! Hoppas allt är bra, det är det väl med mig måste ja säga..lite trött men så är de väl, sovit dåligt och sådär..
Jobbade igår och det gick bra.Dagen började inte så bra på ett sätt men bra på ett annat,fick ju ligga lite nere vid sjön och bada innan jobbet så det var ju bra ;) men inte det andra =/..
Efter en dag på jobbet åkte vi ner till Vita sand och körde minigolf tillsammans med hela tjocka släkten. Andreas farbrors fru fyllde år så det blev lite firande där med mat och fika. Kom hem rätt sent, stod och pratade en bra stund  med grannen innan vi gick in. 
Kunde inte somna heller,trots att ja va supertrött men ja..lite mycke i huvudet.
.
Tisdag idag som sagt. Har precis packat klart min väska inför storstadsresan imorgon. Ska iväg till jobbet om ett tag men det är skönt att gå upp i tid och fixa lite innan. Ikväll blir de packa bil,tvätta bil och ta det lugnt innan vi åker imorgon efter jobbet. Ska bli grymt kul!
Grönan,Vasa museet,skansen,fridays,kungsan,gamla stan..jaa det är en del som vi vill hinna med när vi åker upp. Hoppas på bra väder bara =/
jaja. nu ska ja lägga mig och läsa lite innan ja ska duscha och fara till Nybban ;)
Ha en bra tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0