Midsommar

Midsommar var då över för denna gång också, går så himla fort men ja, över är den!
Och detta år var den helt fantastisk, bland den bästa för mig!
I torsdags kväll åkte ja, Andreas och Danne över till Öland med några kompisar till oss.Grillade god mat och bara socialiserade oss var vad vi gjorde den kvällen.
På midsommarafton tog vi en sovmorgon, ja och Malin tog oss en morgonpromenad till ett bageri sen blev de en god frukost, som ledde till en härlig midsommarlunch och vidare till en midsommarstång i solskenet.
Sen blev de grillande,mys och massa gott som gällde för hela slanten hela kvällen, helt underbart var det!!
På lördagen åkte vi hem och vi var helt slut. Så ja och andreas bestämde oss för att bara ha en kväll för oss själva.
Blev god mat,film och bara att få rå om varandra ensamma! Helt underbart!!!
Söndagen stod för sovmorgon, frukost tillsammans ute i solen..Sen åkte ja över till A-s föräldrar och tog oss en lång cykeltur ute i det härliga vädret, sen blev de grillning,blåbärsplockning och lite fika på kvällen innan ögonen började säga god natt för denna kväll igen!
'
Så ja kan bara säga att denna helg har varit helt underbar, verkligen någonting som jag kommer att leva på länge, fått upp mitt humör och allting! så ja, lycklig är vad ja är just nu!!
Så japp, nu ska ja in i en dusch sen sa ja bege mig till växjö och hälsa på morfar min, blir nog en härlig dag där men trevligt sällskap och god mat! Ha en toppen dag nu!! Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0