kärlek

Så härligt det är med sommar,sol och vämre. Jag bara njuter hela tiden!
Har haft en super mysig helg som har betytt massor,fått massor av energi och kärlek!!
Lördagen: var ja i karlskrona med andreas föräldrar hela dagen. blev fikande och strosande i den fina lilla staden.Solen sken ju och det var super härligt! Kom hem och hade en mysig grillkväll med Andreas och sen kom två kompisar till honom,Malin och Robin över och vi hade det väldigt trevligt!
Söndagen: Åkte vi in och handlade lite på morgonen jag och A, och den utflykten hamnade sedan hos hans farmor och farfar i 3 timmar.Blev fikande och mycket prat,väldigt trevligt. Sen åkte vi hem och ja låg och solade och läste i några timmar. Och så avslutade ja kvällen med en cykeltur med Karin och Ingmar, även mys med pojken såklart ;)
Måndagen: Upp tidigt för att åka till växjö och träffa mormor och morfar samt moster Lo. Blev en härlig tur i det fina vädret och kom hem och startade grillen och bjöd hans farmor och farfar på lite grillat. Även det var en mysig kväll.. Avslutades med film och så!!
Idag ska ja nog bara ligga här ute i solen, och sen senare under dagen ska ja ta mig till nybro och packa och fixa inför resan till sthlm imorgon. Så en ensamkväll blir de kanske =( Kommer sakna SOM SATAN, men en vecka går rätt fort!! finns ju tele!! ;P
Så därför sitter ja och lyssnar på detta, bara för att..MYS!
.

Ska hoppa in i en dusch nu sen ska ja ut och sola och njuta av sista dagen här på ett tag!
Ha en toppen dag!! Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0