helg

Halloj, shit dagarna bara springer iväg här uppe.massa att göra känns de som fast man inte gör ngt :P
Torsdag hade ja en dag med pappa i lugn och ro. Åkte till kurvan och tittade lite, solade lite också innan ja åkte till solna för att plocka upp syster. Vi åkte till vällingby och gick och shoppade lite,sen satte vi oss på en uteservering och åt god middag med lite vin. Mysigt i kvällssolen.
Fredagen låg ja på stranden halva dagen och bada,läste och bättrade på brännan lite grann. Sen bar de av med familjen till landet. Där blev de mer bad,underbar mat och dryck och ja,kvällen slutade lite snurrigt men de fick man väl stå för ;) haha
lördagen åkte ja hem till Ciccie och Viktor. La oss på kanan och badade lite mer, sen på kvällen blev de över till några kompisar i kallhäll för musik och prat, och sen så släppte ja av de andra i sumpan vid halv 1 för att åka hem och vila magen som inte mått så bra. men de va skönt och få sova lite =)

Nu har ja precis ätit lite frukost, tagit en morgonpromenad och ska klä på mig lite och försöka röra mig in till stan eller så för att spendera dagen med min efterlängtade kusin. Ska bli rikitgt nice och träffas efter typ 2 år!! så ja, en bra söndag hoppas vi på.



saknar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0