söndag

Så var det söndag igen och man var ensam! =( det gillar jag inte!
Har haft en så sjukt underbar helg med världens bästa Anna! Har varit helt magisk!
Fredagen spenderades med god mat, tjejsnack och idol-mys + film! <3
Gårdagen spenderade vi med en tur till växjö, för lite shopping,fika och strosa runt i den fina staden. sen åkte vi till kosta boda och gick på deras julmarknad och drack lite glögg och pepparkakor ;D mumma!! (längtar ju faktiskt lite till julen nu ;P).. Sen så åkte vi hem, lagade en supergod middag och gjorde en superduper god blåbärspaj som vi satt och smaskade på framför en bra film (the burning plane) och vin. Kvällen blev inte så sen eftersom vi var helt slut efter dagen så de va skönt att sova ;)
Tog oss en härlig lååååång frukost idag. Efter den tog vi oss en långpromenad i nybro, för att visa skolan och bara ha det skönt i solskenet. =) var verkligen underbart. Sen var det ju dags att skjutsa in henne till kalmar och släppa av henne vid bussen, det tycker ja inte om! =( men som sagt, ja kan inte säga annat än att det har varit en så sjukt underbar helg som ja kommer leva på länge! Love you honey! <3

Hem igen och sätta sig och plugga, även över till Therese för pluggande och en liten promenad i kylan, kallt men uppfriskande.
Nu har ja precis duschat och krypit ner i soffan med varm choklad och yoghurt och kollar på "på spaning med Bridget jones", laddar inför en lång vecka som förhoppningsvis får ett bra slut ;)
Ska ju till Lund samt åka till Köpenhamn med klassen. kommer bli så himla kul, längtar! Och sen helgen efter de kommer min älskade pappa ÄNTLIGEN ner och stannar hela 4 dagar!! =D love love love!
jaja, har en hel del att se fram emot nu!
Fast som sagt, nu ska ja se film!
hoppas ni haft en lika bra helg som ja har =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0