helg <3

Fy så härligt med fredag, den har varit efterlängtad kan ja lugnt säga! Är så sjukt trött nu att ja inte vet vart ja ska ta vägen.
Veckan har gått ganska fort,massa studiebesök hit o dit samt två föreläsningar om "lek", ganska intressant faktiskt, med tanke på att nästa projekt som börjar NU handlar om just lek och att tillverka en farkost..Och i och med snön som kom så valde ja en pulka.. jaja, vi får se hur de går.. ska ju på plastkurs på måndag-onsdag om de :P

Men som sagt, nu är de fredag och ja har lämnat in allt man ska,nästan, inte psykologi men den skriver ja imorgon hade ja tänkt. och ja har även sökt mina skolor nu som ja vill gå nästa termin. Ska bli spännande att se om man kommer in nånstans..lite nervös hehe men de går nog förhoppningsvis bra ;D

Idag har ja fått en hel del gjort, städat hela lägenheten,varit på vinden o hämtat/lämnat julsaker och pyntat här hemma..ja lite sånt har ja hunnit med..En promenad till affären (eftersom cykeln är fastfrusen haha) var även den väldigt uppfriskande..skönt att komma in igen!
Men nu ska ja sluta skriva, för nu är det idol som ja ska se! och tillsammans med idol äter ja pepparkakor och dricker glögg för att njuta av vindern och julen.
Ha nu en fortsatt bra helg och fredagskväll!!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Konradmonica

I kinda like it. Thanks!

2011-06-08 @ 07:56:07
URL: http://konradmonica.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0