sovmorgon? :S

God morgon!
Så fort man kommer hem så kan man inte sova längre :P hehe
Kom hem ganska sent igår efter en supermysig kväll med syster min! Mötte upp henne vid halv 8 inne i stan och då hittade vi lite fynd på Monki :D, sen gick vi och tog oss en liten kaffe innan bion som vi skulle gå på.
Haha och precis när vi hade satt oss i biosalongen så kom det ett par efter oss som skulle sitta bakom oss, och när de skulle sätta sig ner så råkade de tappa hela sin popcornskål över oss. haha så vi blev helt nersölade med popcorn =D det var ganska kul faktist,man fick ju gratis popcorn ;)
Filmen var super bra och rolig med mycket skratt.
Kunde inte somna när ja kom hem så vet inte va klockan va när ja somnade men ja vakna iaf vid halv 8 vilket inte kändes så kul.
Men det var väl bara att ligga kvar i sängen ett tag sen gick ja ner och gjorde mig lite frukost, fick bli gröt med självplockade smultron och jordgubbar och en smörgås med skinka :D kändes som en bra frukost hehe..
Så nu ska ja snart börja packa lite till ludvika sen får ja se va som händer idag, måste även till systemet men klockan är ju inte så mycke än så förhoppningsvis kommer solen fram idag också så att man kan sola sig lite =)

Men ha en bra dag och helg!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0