Kort sammanfattning

Så var man hemma igen då.Efter en vecka på landet. ibland går veckorna verkligen fort och ibland inte,men denna vecka gick faktist riktigt fort. Men ja har gjort en hel del saker faktist.
Tyvärr så var ju inte vädret det bästa =/ men andra ord så var det sol 1 dag typ av dom ja va där :S så mycke sola blev det inte hehe..
Fredagen och lördagen var vi på Power Meet i västerås och kollade på alla fina bilar :D hehe sen så stannade vi såklart på Hummelsta påväg hem på lördagen och handlade med oss lite godis inför helgen =) hiihi.
Söndagen var vi på Ulva och var på loppis, sen åkte anders hem till sthlm så vi 3 tjejer åkte in och shoppade lite i uppsala sen hade vi en trevlig kväll hemma. Måndagen jobbade vi på lite,gjorde inte så mycket utan tog det mest bara lugnt vilket man ska göra om inte vädret är de bästa.
Tisdagen åkte vi till Sala och kollade lite där,skulle gått ner i gruvan man vi var för kalla så det blev det inte utan vi tog oss en lunch/middag i Sala city istället. Avslutade kvällen med allsång och morden i midsommer :P
Onsdagen kom ju solen men då så skulle vi fixa lite på tomten, sen vart de in och handla och duscha i enköping och sen vart det bara en lugn hemmakväll med lite spel och tv. Mysigt med andra ord.
idag har vädret verkligen varit SÄMST, så dåligt som de va idag har det inte varit på hela veckan så det kan ju va lite tur :P hehe Men åkte iaf hem vid 3 tiden och så.
Så nu har man duschat och gjort sig fräsch och ska strax bege mig in mot stan. först ska ja kolla lite i centrum sen ska ja på bio me syster =) Det ska bli mys.
Morgondagen ska nog spenderas på balkongen (om solen kommer fram), ska även göra rabarberpaj till mamma och josephine (som anders får ta med sig :P ). Sen blir det dags att packa om igen inför ludvika resan som vi åker till på lördag =)
Så några saker att fixa innan ja åker hem till pappa och har det mys. vi ska laga sushi är det tänkt =) mums va gott!
Men nu ska ja klä på mig och röra mig till stan.
Ha en bra kväll.

 min "sommarpresent"
  
 snyggaste syster påväg till Power meet 
 koko?
 
 rabarberpajen och syltkakorna =D 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0