söndag..

Seeg söndag! haha.. är trött och "nere" och orkar egentligen inte jobba..Men okej det är bara tre timmar så det gör inte så jätte mycket men ändå. Känns så onödigt.
gårkvällen skulle egentligen inte bli sen men det blev den :P, drog över till Jossan ett tag på kvällen och var med dom igen när dom förade och kom väl hem runt kvart över 10 nåt..Trodde först att det skulle va en lugn "tv-kväll" hemma men nejdå, mamma och dom hade gäster så ja.. fick vara med och sitta med dom hela kvällen. Dock var det rätt trevligt och tror ja kom i säng runt halv 1 och då var ja trött som ett svin! hade ju gått upp vid kvar i sex så ja va inte den piggaste om man säger så.

Ska som sagt snart dra till jobbet och vara lite social med kunderna :P.. Sen ska ja övningsköra lite me mamma, vilket ja hade hoppats på att vi skulle göra nu innan ja jobbade men nej! hon va lite bakis =/.. så det får bli nu efter istället.. Sen ska ja träffa Anna min =) ska bli riktigt mysigt tycker ja. saknar henne!
Vill egentligen åka till pappa men så blir det inte,tyvärr.  Men ja saknar honom,ja saknar tiden ja hade förut när ja kunde va där mycke oftare, inte jobba så mycket och ha fullt upp VARJE j*vla helg.. Känns inge kul mot honom..Och fan att ja inte har bil för då kunde ja åka mycke oftare. Men ja får ta igen den tiden så gått ja kan och det SKA ja verkligen göra! Men som sagt..Tiderna är inte som de var förut och det är kanske det som ja måste lära mig.
Men ska nog göra en sak på tisdag som kanske är rätt så efterlängtat eller va man ska säga.Egentligen vågar ja inte men ja MÅSTE ju ta steget nångång och gå emot det som inte känns så himla bra. Och förhoppningsvis så fungerar det bra! Men ska samla på mig lite mer mod för att säga det till personen också.

Nu ska ja göra mig i ordning för att springa ner till jobbet, ha en bra söndag och hoppas ni inte är för bakis ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0