onsdags kväll

Att det kan vara så skönt att bara ligga i sängen och inte göra någonting,det är verkligen så..hmm konstigt typ :P haha eller ja vet inte.
Har jobbat på dagis hela veckan vilket ja tycker är så himla kul. Är typ helt kär i alla små knottar som springer omkring och bara snackar sitt språk hah, nä men dom är verkligen underbara. Det ja kan tycka är lite jobbigt det är att vi är ute typ hela dagarna och det är ju inte direkt det varmste vädret ute om man säger så men man får helt enkelt försöka så gott det går, stå ut helt enkelt! =)
Igår var ja på lunch me några människor i stan och det var verkligen jättetrevligt. Dom hade fått ihop ett bra och trevligt gäng tycker ja vilket gör att ja kommer att trivas. Tur det för annars vet ja inte om ja orkat. Efter det åkte ja till farmor me pappa och vi passade även på att åka förbi C och V i v-by på vägen hem och säga hej. Det var väl förhoppningsvis uppskattat. Sen hade ja och pappa en jättemysig kväll framför tv-n med äggsmörgåsar och te. mumms ;)
Övningskört idag och det gick prima ballerina. Vet inte riktigt hur ja ska förklara det mer, det "rullar på" ;P

Imorgon blir det en lång dag. Först jobb mellan 9-halv 5 sen ska ja sitta på handledarkurs till körkort (igen) från 5 till 9 så ja.. Lär ju va ganska trött imorron när ja kommer hem men men. Ja får iaf spendera lite tid me pappa min vilket alltid uppskattas =)

Nu ska ja kolla på Grey´s Anathomy och sen blir det nog lite Gossip girl igen =D, fortsättningen på det som ja inte har sett har ÄNTLIGEN kommit ut så ja kan se dom! Wiiho min kväll är räddad :P haha 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0