bort!

Asså det enda ja vill göra nu är att flytta här ifrån, bort ifrån Sthlm, bort ifrån allt! ja orkar inte med detta längre.. Så sjukt tråkigt och allting..usch och blä!!
även fast ja bor hemma kan ja känna att ja inte tillhör familjen, vet inte varför egentligen och idag är det en sån dag och ja kan väl hoppas att det går över. men ja är lite besviken om man säger så..men men =/ alltid upp och ned gångar finns det ju..

har iaf haft en mysig dag idag på stan med Elin =) gick omkring och kollade lite i affären och hamnade tillslut på café 60 där vi tog oss lite lunch och snackade lite skit hehe. alltid trevligt! men var ju tvugnen att jobba på dagis idag så ja åkte hem redan vid 3..sen körde ja lite efter det och det gick faktist bra :P körde här och där och ingenstans..

Är nog snart dags att hoppa i säng, eller är inte särskillt trött men ska upp vid halv 6 så måste väl sova nångång.:P Ska iaf kolla på Hell´s kitchen och se vem som av killarna som åker ut ur idol ikväll..spännande spännande :P

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Då vet jag nog inte vad det gäller, trodde det handlade om mig. Men vilken tur att det inte var det! :)

Är det något som hänt som jag bör veta om? orolig

Puss!

2008-10-04 @ 14:38:13
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0