26/10

Då var det söndag igen hehe =) Veckorna springer iväg som sagt..men men
Nu är ja nere i Kinna/Björketorp och hälsar på min kära Katta =D Vi har det jätte trevligt även fast inte vädret är det bästa haha..
Kom ner igår morse,vid 5 vilket var sjukt tidigt och det var ganska jobbigt att sitta på en fullproppad buss hela nattn, så så mycket sömn fick man ju då tyvärr inte. Så när ja kom hem till dom så var det bara direkt in i sängen och sova lite.
På dagen tog ja och katta oss en trevlig liten utflykt till Ullared haha. Och ja, som sagt, har nog inte haft så kul med att hitta vägen till någonting som ja hade då.Vi körde fel ett antal gånger, vilket visade sig i slutet att vi egentligen inte hade gjort så vi körde omkring bland skogsdungar och kullar och kom väl fram till ullared efter dryga timmen hahah. Men kul var det iaf. Väl på ullared blev det en hel del shopping och så, kul fast det var ju en massa folk,så man kan verkligen säga att man inte var ensamma :P haha
När vi kom hem gjorde vi oss en riktig god middag bestående av kyckling, ugnsbakade rotfrukter, guacamole, sallad och grönpepparsås..Det var SÅ gott, vi två kompleterade varandra bra i köket ;) hehe
Sen blev det lite drickande och spelande och ja stupade i säng vid 2 ungefär, ingen aning om när de andra kom i säng haha.
Så idag, regnar det och är rusk, och man är väl lite seg..Vi har väl mest kollat tv och städat lite.. Får väl se vart dagen tar vägen..Känns inte så lockande att gå ut, även om det skulle va skönt me lite frisk luft fast vi får se.
Nu sitter ja me Nisse (hennes katt) i famnen och myser. Katta står i en dusch så ja..Snart är det även min tur me det känner ja, och ska väl ev. göra slingor senare.
Ikväll blir det nog film och en mysig middg igen med egen fiskad lax och potatis..Mumms :D
Nu kommer hon ut så nu ska ja nog va lite social me henne =)
Ha en bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0