Skooola/håltimme?

Håltimme!!
Japp, känns som om det ser ut så hela tiden för mig..hahha..Nä men lektioner försvinner hit o dit och man vet inte riktigt hur det blir.. Har iaf fått reda på att ja inte har några lektioner på torsdag och fredag, vilket betyder att ja har en extra LÅNG helg nu!! =D Det är supernice tycker ja..
Inte för att ja kommet att få vila så mycket, har två uppsatser till nästa vecka som ja kommer att få sitta och skriva på.. Men jaa, har ju tid på mig då!
Har bestämt mig för att ja ska in till stan och shoppa på torsdag dag..Sen ska ja laga en födelsedagsmiddag för mamma lilla..Vet inte än om syrran och Viktor kommer förbi, annars blir det bara mys jag och mamma..Så om nån har något bra förslag på en fin middag så säg till? är öppen för förslag!

Hm ikväll blir det massa plugg som vanligt..Har ju prov imorron så ja kanske bör öppna böckerna någongång..Kan vara en bra idé och eftersom ja ska till pappa kan det gå bra, där har ja ju nämligen ingen data som kan störa mig :D hahah.
Och den skiten ska till turkiet nu på fredag.Jag är så himla avundsjuk på honom!! Vill också men det kan man ju inte nu när skolan snart är slut och man måste fixa det allra sista hehe..
Men ja kommer att sakna honom, känns som om jag har träffat honom så lite detta år..Och det är inte kul =(
Men det ska det bli ändring på, ska bo där veckan efter studenten tror ja.Eller ja hoppas det iaf så att ja kan få spendera lite tid med honom!
Fast det får ja ju göra när vi ska till åland i slutet av sommaren.Längtar så himla mycket tills dess..Men ja undrar vem vi får med oss..Vi vill ha med någon rolig person eftersom vi är så få.Men ja vet inte vem?? =/

Nu vill ja parta lite ;) hahha har inte gjort det på ett tag känns det som, fast ja vet att det var förra helgen men ja, iaf (A)
Så kanske blir ngt hemma på lördag, annars blir det grillning och fest med jobbet på lördag..Så ja ska iaf festa men vet inte med vem eller vart eller hur eller någonting..Men ja vill ju se melodifestivalen och det blir det inte om ja ska va me jobbet, så det lutar lite åt att ha ngt hemma ;) heheh

Oooh..ikväll börjar gossip girl igen =D Wiiie!! Det är ett typiskt tjejprogram verkligen, ja och syrran kommer att sitta bänkade framför soffan och kolla på det..Stackars lilla pappa som missar sitt äntligen hemma..Hahha men han får stå ut när han har två tjejer till barn ;) hahha
För efter det är det ju desperate housewives också..Fast får se om vi kollar på det, ja vill det men kanske inte de andra..Börjar nog en film på 3.an.Den kanske han vill se så kanske ska låta honom göra det ;) hehe
Men som sagt, får se vad som händer..Blir nog jättebra tillslut iaf =D

Svenskan börjar om en halv timme..Men då ska vi också sitta vid datan och skriva våran essä..Det är skitsvårt.Man vet inte hur man ska skriva..Ajja det kommer nog lösa sig hoppas ja! Det brukar det göra ;)
Ska dra iväg och hålla mina kära klasskompisar sällskap nu =)
Have a nice day ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0