fortfarande solande =)

Shiit, ja har typ suttit på balkongen hela dagen.. Det har inte alltid varit så solit men det har inte gjort så mycket, varit ganska skönt att inte ha en stor sol i nyllet hela tiden :D haha
Men ja tror att ja har fått en hel del gjort, har ju pluggat typ hela tiden så ja hoppas verkligen att det går bra imorgon..Är lite nervös om ja ska vara ärlig..Vet liksom inte om ja kan det eller inte..Lite orolig..Men ja ska kolla igenom allting en gång till iaf.. Fast först ska ja fixa i miin processbok som ja har sagt att ja skulle göra för länge sen men så blev det inte..:P
Har faktiskt hunnit träffa jossan ett tag också, dock blev det inte så länge men ändå..Vi ska nog träffas en stund senare när hon kommit hem ifrån jobbet =)..

Hm undrar om ja har fått någon färg idag..Det borde ja ha tycker ja..Har ju suttit hela dagen såå..:P hahah
Ooh nu kommer Anders hem med våran nya bil..En amerikanare ;) Skit snygg, bara lite synd att den inte var en cab utan den hade tak :( Ja som ville åka i den på studenten..Men det kan ja göra eller åka i en ny bil som har cab..Har inte bestämt mig än =)

Nej men ska samtala lite me mamma nu och gå in och hämta miin processbok så att ja kan sitta på balkongen och göra det =)

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

sola medan du kan, snart kommer det svenska regnet ^^ haha, näedå ;)

2008-05-08 @ 16:52:34
URL: http://joakimforsberg.blogg.se
Postat av: malin

det är smidigt att göra saker ute i solen, man får saker gjort.. samtidigt som man blir brun! perfekt

2008-05-08 @ 17:05:10
URL: http://malbral.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0