trööööött

Ajja nu var det ett litet tag sen som ja skrev, men kan bero på att ja inte haft någon data :P haha..
Har iaf jobbat en hel del, hälsade på farmor igår och bara tagit det halv lugnt med familjen söndag och måndag =) Alltid mysigt!! Måste ju ta vara på tiden man har tillsammans nu hehe..
Idag har ja jobbat också med massa konstiga människor som försökte få hjälp men som ja tyvärr inte kunde hjälpa haha..Så är det iof alltid hehe..Så innan jobbet ville mamma att ja skulle komma till hennes jobb för lite lunch, så det gjorde ja..dom hade midsommarlunch så hon visste att ja ville ha så hon bjöd in mig hhehe =) Men det var bra för då kunde ja prata lite med chefen där ang. jobbet efter sommaren som verkar bli mitt hiiihii =).. Hoppas hoppas!!
Och så efter jobbet som bara varade i 4 timmar gick ja hem till Jossan och gjorde dem sällskap..Och med dom menar ja Nettan, Pernilla och Jossans mamma..Vi satt mest och försökte planera midsommar som gick sådär halvt bra :P hahah såå vi får se va som händer =)

Nu ligger ja i sängen och mår illa som ett svin, fattar inte varför..Kanske är så trött, inte vet ja iaf.. Har iof kännt mig hängig nu i två dagar och ja vet inte vad det beror på, fryser och mår illa osv.. Kan iof bero på att ja har slarvat en hel del med en del saker =$ uppsii inte bra haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0