Nära!

Sista helgen är nu avklarad :P Och det var verkligen en riktig varm och lugn helg.. Har inte haft en så på riktigt, man kopplar inte av på samma sätt i stan som man gör på landet, så det var en smart idé nu innan allt ska ske..
Det enda ja har gjort är typ att ligga och sola, måla, läsa massa böcker.. Har verkligen inte gjort någonting ansträngande i helgen, eller joo..Burit lite vatten :P haha
Men ja har dåra bränt mig..Hm jättekul! Det svider på hela ryggen och axlarna är verkligen ömma.Men man får skylla sig själv om man är ute HELA dagarna och inte smörjer in sig..Det går som det går..
Nu har ja även strukit alla mina klänningar som ja ska ha denna vecka :P, en för varje "tillfälle" eller va man säger hehe..Men det känns skönt att ha det gjort.
Jag och Joseph har även gått till Ica Maxi och köpte lite skor åt henne och annat smått och gott ;)

Just nu ligger ja i sängen och kollar på film..Känner att ja är riktigt trött och vet att det inte kommer att bli en sen kväll..Kanske inte ens orkar se hela filmen ;P hehhe Ajja vi får se..
Kommer nog inte kunna uppdatera så himla mycket denna vecka..Har ju som sagt saker att göra varje dag..Börjar lite smått så där men det bli bara mer och mer ;P hehe
Ska kolla klart på filmen nu =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0