Blåååååst!! =/

Hjälp!! Man blåser ju bort i detta väder haha..Ingen idé alls att försöka fixa en frisyr för den försvinner ändå när man går ett steg utanför dörren haha..
Fast även fast det har varit blåsigt så har det ju varit soligt =D Så dessa dagar som gått har ja inte gjort annat än att suttit och läst på altanen hemma hos pappa..Bara kopplat av helt enkelt..Det har verkligen varit så skönt..=) VIIILA!!
Idag har ja iof gjort lite saker.Har träffat min lilla Anna idag..Först så var det inte så varmt ute så ja åkte hem till henne ett tag, men sen så bestämde vi oss för att åka in till stan.Och inne i stan så handlade vi en gooood sushi till lunch och tog med oss den ut till skansen...Där hade vi som en liten picknick uppe vid alla djuren..Det var jättemysigt ^^, hhehe..
Så vi strosa runt lite på skansen ett par timmar och bara hade det underbart..Och sen tog vi oss en promenad tillbaka till stan och hamnade i kungsträdgården..Där såg vi att det skulle vara "fest" eftersom det är Sverige match i fotboll idag så vi bestämde oss för att åka hem till sig själv så att man kunde käka lite och sen åka in igen..Så ja ska ge mig av om 30 minuter för att möta upp henne igen =) så får man se vart kvällen slutar någonstans..
Imorron skulle det vara dåligt väder så ja har faktist bestämt mig för att ja kanske ska städa ut alla lådor och rensa på mitt lilla rum =) känns som om det behövs om ja ska va ärlig :P hehhe

Juste! Ja har kanske fått jobb..Ett heltidsjobb..Okej kanske inte det roligaste och man kanske inte tjänar så bra men mamma undrade om ja ville jobba på dagis efter sommaren så det kanske ja ska göra..Fast då vet ja ju inte hur ja gör med CO, vill ju inte sluta där heller..Så det blir iof lite jobbigt..Men om ja inte tar det så har ja iaf ett vikariatjobb på dagis också så ja..Får se hur det slutar..Ska tänka nu i ett par dagar och se hur det känns och såå..=)
Ska göra mig i ordning nu så att ja inte fryser när ja går ut i blåsten sen ;) hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0