håltimme =/

Nu sitter man i skolan igen, i datasalen som vanligt =P meen har håltimme så det finns inget annat man kan göra.. För plugga matte som man borde lockar inte direkt!! Så därför hamnade man här då..

Igår så kollade jag som sagt på Stepford wives, den var ganska bra.. eller iof så kollade inte ja så mycket.. Jag satt faktist o målade.. sa ju att ja skulle göra det!
Det blev en avbildning av Mischa Barton.. Hittade en bild på henne i en gammal tidning o så fick ja idéen att måla av henne. Blev faktist riktigt nöjd med tanke på att det inte var igår som ja målade om man säger såå..
Sist var när ja var på väg till åland i somras, så över ett halv år sen iaf..

Så ikväll blir det också måla/rita som gäller... fast ja vet inte vad!
Ska nog skriva ut lite bilder nu här i skolan som ja kan rita av.. Tror faktist att ja ska göra det nu, så har man ändå ngt att göra!
Göra om dom i photoshop o så sen skriva ut.. Hmm det lät faktist som en bra idée måste ja erkänna..


Sen så kommer det lite bra på tv ikväll.. Ugly Betty vid 8 o sen "i huvudet på Gynning" vid 9 o sen kommer en film på ettan vid 10 som ja inte kommer ihåg vad den heter nu, men det kommer säkert.. bra verkar den iaf vara, ngn svensk sådär..
nu kom ja på vad den heter "vingar av glas"
Fan va mycke ja kollar på tv asså.. men ja vet inte annars va ja ska göra såå.. e nog en tv-nörd om ja ska säga det själv..
Inte kul inte ;P
 


Ska fixa mina bilder nu! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0