Vår?

Är det vår nu?? :D Ja vill ha VÅÅÅÅR!! Blir så glad när vädret är så som det var idag (kunde iof vart liiiiite varmare men man ska va glad så länge solen skiner).
Älskar när det är sånt väder, gör det liksom inte så jobbigt att gå upp på morgonen för det är ljust, sen är det inte så kallt att vänta på bussen och tåget och att det är ljust när man är på väg hem också..Helt okej med andra ord =D

Kändes som en sjukt onödig dag i skolan idag..Kom först lite sent eftersom ja va hos Johanna på morgonen, men det brydde sig inte läran sig om..Fick full närvaro ändå :D wiiho haha..
Sen gick vi inte igenom ngt kul, bara seega som vanligt..Hade tre lektioner var av två av dom satt ja bara vid datan hela tiden haha..Ganska skönt om ja ska va ärlig ;P
Sen bar det av till stallet..Var pigg och glad idag så det gick ganska bra, iof va inte Linnéa på samma humör men det sket ja i..

Va ska man hitta på ikväll då?? Skulle kunna ta ett bad, men det gjorde ja igår så det kanske ja ändå inte ska göra..Plugga lite borde ja väl, så att man kan känna sig lite duktig..Ska nog göra det, så slipper ja känna stress sen i helgen..
Fast först så ska ja ta en dusch..Känner mig ju inte direkt som den fräschaste människan på jorden just nu..:P Stinker häst och så.. Mmmh niiice (not) Men sen då??
Inge bra på tv förns 10, för då kommer Sex and the city..Det kan bli kul att kolla på..Hehe Ska då bänka mig framför tv.n med te och lite glass..Köpte en ny yoghurtglass som ja ska testa ikväll ^^, hoppas den är god..Det va Johanna som föreslog den så man vet ju aldrig ;P
Men innan det kanske man som sagt ska vara lite duktig och plugga lite.. Joo det ska ja nog..Eller städa.Fast nej, det orkar ja inte..Gör det ..  hmm .. Nån annan dag =D låter bäst.


Fast nu så väntar en dusch för min del..
Bye bye

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Jaa, den är underbar!
Japp..lyssnar på den hela tiden ;)
Fast tyvärr får jag lite blandade känslor, tänker på C när jag hör låten.
Puss

2008-04-16 @ 20:23:33
URL: http://ciccie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0